TakarbetenVad är ert behov?
Allt vi gör utförs fackmannamässigt med noggrannhet och kreativitet. Kvalitet styr oss. Vi bygger energisnålt och tänker på framtidens miljö.

Kontakten med oss är lätt och dialogen flexibel. Samarbetet med oss är smidigt och du känner dig trygg. Vi försäkrar oss om att du är nöjd från början till slut.

 

Tillbyggnationer
Bygga nytt - Vi bygger det hus du önskar. Med totalentreprenad underlättar vi för dig genom att vi tar ansvar för hela byggprojektet och sköter alla kontakter med underleverantörer.

Bygga till - Kom med dina idéer, så kan vi se till att de förverkligas på det sätt som du önskar. Eller kanske en idé från oss kan hjälpa dig att få i gång ditt byggprojekt?

Förändra och förbättra
Drömmer du kanske om en ny planlösning eller någon annan förändring? Helt nytt kök eller kanske någon liten del behöver göras om? Har badrummet gjort sitt? Nytt tak på fritidshuset? Vi gör alla typer av renoveringar och skapar inredningar och lösningar så att det blir som du vill ha det. Om du väljer totalentreprenad tar vi hand om hela jobbet och håller det i gång enligt uppgjorda planer

Renoveringar
Vill du göra om ett gammalt hus, hittar vi lösningar och föreslår förändringar så att det blir som du har tänkt dig.
Vi kan renovera altaner, trappor, källare och annat som kan behöva fixas till med puts och murning. Väggar och golv kan vi förbättra och lägga om, till exempel med kakel och klinker. Tak kan vi också göra mycket av med ljussättning, ultramodern teknik och olika slags installationer.

Laga och fixa
Löpande småjobb åtar vi oss gärna. Exempel: justeringar och byten av dörrar, fönster, bänkskivor, köksluckor, trappor, m m.

Övriga jobb
Takarbeten, golvläggningar, kakel och klinkers.

 
WebDivision AB Hosted Exchange .